Model van 89 wordt gezicht van nieuwe beautycampagne

Beauty

Model van 89 wordt gezicht van nieuwe beautycampagne

Print
Het Britse cosmeticamerk Eyeko pakt uit met een hoogbejaard model in de nieuwste campagne. Haar naam is Daphne Selfe, ze is 89 jaar en wordt het oudste topmodel ter wereld genoemd.

Eyeko, het cosmeticabedrijf van het Britse echtpaar Max en Nina Leykind, lanceert een nieuwe lijn mascara en schakelde de kranige Daphne in om model te staan voor de collectie. In een campagnefilmpje is te zien hoe ze haar ogen opmaakt.

“Ik ben Daphne en ik ben een model. Ik ben als model beginnen te werken toen ik 20 was, in de jaren 50 was dat. Ik werd opnieuw ontdekt toen ik 70 was. Ik werkte toen mee aan een artikel in Vogue over ouder worden”, zegt bij wijze van introductie.
 

 

Een bericht gedeeld door Eyeko (@eyeko) op

Naar het einde van het filmpje toe, maakt ze haar eigen ogen op. “Mijn wimpers zijn behoorlijk lang. Ik heb graag dat ze er lang en dik uitzien. Schitterend”, klinkt het tevreden eens ze de nieuwe mascara heeft aangebracht. Zo zie je maar: op schoonheid staat geen leeftijd.

Het filmpje krijgt veel positieve commentaar. “Bedankt om met een onconventioneel model te werken in jullie campagne”, “Prachtvrouw” en “Inspirerend”, zijn enkele van de reacties van enthousiaste volgers op Instagram.

NIET TE MISSEN