Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Regi verovert nu ook Zuid-Afrikaanse hitparade met zijn zomerhit

Na zijn zegetocht door Vlaanderen met de single ‘Where Did The Love Go’ heeft Regi met zijn zomerhit nu ook de Zuid-Afrikaanse harten veroverd. Hij staat er al enkele weken in de hitparade, de eerste keer in zijn carrière. “Een straffe prestatie”, klinkt het bij zijn platenmaatschappij CNR Records.

Jeroen De Bodt

Momenteel genieten de Zuid-Afrikanen volop van de zomer. En dat bleek voor het promoteam achter Regi dus ook de uitgelezen periode om zijn zomerhit ‘Where Did The Love Go’ overal in het land te gaan promoten. Ook Regi, die zelf een huis heeft in Zuid-Afrika, trok regelmatig mee de baan op om reclame te maken voor zijn single. Inspanningen die nu hun vruchten afwerpen, zo blijkt. Want voor de eerste keer in zijn carrière heeft hij er een plaats veroverd in de hitparade, waar hij zich tussen de twintig meest gedownloade nummers heeft genesteld.

“De single is in heel wat landen verschenen, maar het is de eerste keer dat we met Regi ook op Zuid-Afrika hebben gewerkt”, zegt Kim Biesemans van CNR Records.

Straffe prestatie

Ook al is Regi zeker niet de eerste Belg ooit in de Zuid-Afrikaanse hitparade (onder meer Lost Frequencies en Dimtiri Vegas & Like Mike gingen hem onlangs voor, nvdr.), toch vinden ze het bij de platenmaatschappij een straffe prestatie. “Regi is namelijk een artiest waarmee we vooral op België focussen. Als blijkt dat hij dan ook in het buitenland doorbreekt, dan zijn we daar natuurlijk zeer opgetogen over”, zegt Biesemans.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio