Model breekt lans voor cellulitis op de rode loper

Foto: Isopix

Beauty

Model breekt lans voor cellulitis op de rode loper

Print
Iskra Lawrence koos voor de rode loper van de SAG Awards voor een zwarte jurk met hoge split, waardoor haar cellulitis duidelijk te zien was. Zonder enige schroom deelde ze dan ook de foto's van die avond op Instagram. Meer nog. "Ik heb de rode loper opge-cel-lu-licht", klinkt het. In geen tijd kon ze dan ook op enkele honderdduizenden likes rekenen.

Iskra Lawrence telt op Instagram bijna 4 miljoen volgers en een groot deel van dat succes heeft ze te danken aan de body positivity die ze uitstraalt. De 27-jarige Britse is dan ook een plus-sizemodel en zit met dat maatje meer goed in haar vel. Ze laat bovendien geen kans onbenut om aan te tonen dat je je helemaal niet hoeft te schamen voor een paar kilootjes meer of wat cellulitis.

Ze durfde het zelfs aan om op de rode loper van de SAG Awards haar sinaasappelhuid niet weg te steken voor het oog van de vele camera's. Daarom koos ze voor een zwarte jurk die haar zandloperfiguur goed benadrukte, maar door de hoge split waren ook de onoffenheden op haar billen duidelijk te zien.

Trots deelde ze daarvan ook een foto op Instagram en die kon al snel op meer dan 550.000 likes rekenen. "Cell-u-LIT up the red carpet last night", klinkt het. Wat zoveel betekent als "Ik heb de rode loper opge-cel-lu-licht". En of.

NIET TE MISSEN