Nog maar handvol tickets voor intiem concert bluesgigant

Foto: GVA

Nog maar handvol tickets voor intiem concert bluesgigant

Print
Oud-Turnhout - De uit Portland Oregon afkomstige bluesgigant Monti Amundson treedt donderdag 25 januari op tijdens een exclusief en intiem concert in Oud-Turnhout. Daar is nog een handvol tickets voor te krijgen.

Monti Amundson is in Oud-Turnhout geen onbekende, want hij bracht vorige zomer een geweldig gesmaakt optreden tijdens het Rootsfestival Goezot in’t hofke. Zijn fans krijgen nu de kans om hem aan het werk te zien in een intieme setting. Op 25 januari zal Monti's gitaar huilen in de bovenzaal van ontmoetingscentrum De djoelen, samen met maximum 100 muziekliefhebbers. Er zijn nog enkele plaatsjes vrij.

De uit Portland Oregon afkomstige bluesgigant is in zijn stijl beïnvloed door o.a. BB King, Billy Gibbons, Jimi Hendrix en Jeff Beck. Bovenal is ‘Big’ Monti een groots live-performer. Hij bracht met The Blubinos succesvolle albums als The Mean Eighteen (1991) en I See Trouble (1996) uit. Het leverde hem vergelijkingen op met Stevie Ray Vaughan en Johnny Winter.

De grote man heeft een eigen stijl waarmee hij een stevige live reputatie in de VS en Europa heeft opgebouwd. Zoals Monti zelf omschrijft: “I'm a blues guitar player in a band that plays rock'n'roll”. 

 

Praktisch

Monti Amundson op donderdag 25 januari om 20.30u op de zolder van OC De Djoelen, Steenweg op Mol 3 in Oud-Turnhout. Tickets kosten 15 euro. 

DOEN!