Naomi Watts brengt pakkend eerbetoon aan haar ex Heath Ledger

Foto: Isopix

Celebs

Naomi Watts brengt pakkend eerbetoon aan haar ex Heath Ledger

Print
Hoewel Heath Ledger haar liet zitten voor Michelle Williams, heeft Naomi Watts duidelijk geen slechte gevoelens overgehouden aan haar relatie met de Australische acteur. Op Instagram deelde ze een pakkend eerbetoon aan hem, tien jaar na zijn dood. "Vandaag denk ik aan deze mooie ziel", klinkt het onder meer.

Tussen 2002 en 2004 vormde Heath Ledger een koppel met Naomi Watts. Hun relatie liep echter spaak toen de Australische acteur op de set van 'Brokeback Mountain' Michelle Williams leerde kennen, met wie hij uiteindelijk dochtertje Matilda kreeg. Toch kijkt Watts duidelijk met warme gevoelens terug op hun periode samen. "We hadden een mooie relatie die slechts een paar jaar duurde, maar hij was een man die vol vreugde zat, en we lachten veel en er was veel affectie tussen ons", zei ze in 2011 uitzonderlijk in een interview.

Nu zijn tragische dood tien jaar is geleden, vond de actrice het dan ook gepast om nog eens stil te staan bij zijn leven en ze droeg daarom op Instagram enkele mooie woorden aan hem op. "Vandaag denk ik aan deze mooie ziel. Tien jaar geleden verliet hij deze wereld. Hij was iemand die echt origineel was. Hij droeg altijd zijn hart op de tong en dat met een ongewoon charisma, kracht, humor en talent. Ik zal zijn zachte levenskracht nooit vergeten."

 

NIET TE MISSEN