Nog een koninklijk huwelijk voor Groot-Brittannië

Celebs

Nog een koninklijk huwelijk voor Groot-Brittannië

Print
Heuglijk nieuws voor de fans van het Brits koningshuis, want prinses Eugenie (27) gaat trouwen. Haar vriend Jack Brooksbank (31), wijnhandelaar en voormalig barman, heeft haar ten huwelijk gevraagd. Buckingham Palace kondigde de trouwplannen maandagochtend aan via de sociale media.

Komende herfst zullen de huwelijksklokken van de St George’s Chapel in Windsor luiden voor prinses Eugenie en haar vriend Jack Brooksbank. Jack, die de royal in 2010 leerde kennen dankzij een gemeenschappelijke vriend, ging naar verluidt op één knie tijdens een recente vakantie in Nicaragua.

Buckingham Palace kondigde het nieuws maandagochtend aan via alle kanalen op sociale media en belooft dat er de komende maanden meer details over het huwelijk zullen gedeeld worden. Even later kwamen er al foto’s online van de officiële verlovingsshoot in het paleis.

Ook Sarah ‘Fergie’ Ferguson, de hertogin van York en mama van prinses Eugenie en Beatrice, reageert via een reeks tweets uitzinnig op de verloving van haar jongste dochter. “Totale vreugde. #verloving” schreef ze bij een foto van het paar. “We houden van Jack en ik ben zo blij om een zoon, broer en een beste vriend bij te hebben. Eugenie is een van de beste mensen die ik ken. Hen samen, dat wordt pure harmonie.” Als de twee trouwen, zal het niet het eerste huwelijk zijn dat in 2018 wordt voltrokken in de St George’s Chapel. In mei geven prins Harry en Meghan Markle er ook hun jawoord.

 

 

 

 

NIET TE MISSEN