Kate Middleton zou graag thuis bevallen

Foto: Photo News

Celebs

Kate Middleton zou graag thuis bevallen

Print

De Britse Kate Middelton, die momenteel zwanger is van haar derde kindje, wil in april liever niet naar het ziekenhuis om te bevallen. Ze zou haar baby graag thuis ter wereld brengen in Kensington of Sandringham Palace. Dat schrijft de Britse pers.

De reden is simpel: Kate Middleton heeft naar verluidt geen zin in de chaos die vorige twee bevallingen met zich meebrachten. Volgens een insider heeft de toekomstige mama het plan besproken met prins William, die haar beslissing volledig steunt.

“Ze zijn het er vooral over eens dat thuis bevallen de dagelijkse gang van zaken in het ziekenhuis niet zou verstoren. Ze maken zich veel zorgen over de chaos die de eerste twee bevallingen hebben veroorzaakt. Toen kampeerden honderden journalisten en fans buiten en ze willen zo’n situaties liever voorkomen”, zegt de bron in entertainmentblad Express.

Hij voegt eraan toe dat de royals het niet eerlijk vinden tegenover andere mensen dat het ziekenhuis door hen helemaal op zijn kop staat. Daarnaast zou een thuisbevalling leuker zijn voor prins George en prinses Charlotte.

NIET TE MISSEN