Ewan McCregor krijgt dochter op zijn dak omdat hij zijn vrouw heeft laten zitten

Foto: Isopix

Celebs

Ewan McCregor krijgt dochter op zijn dak omdat hij zijn vrouw heeft laten zitten

Print
De Schotse acteur Ewan McGregor (46) heeft officieel de scheiding aangevraagd van zijn echtgenote Eve Mavrakis (51). Hun 15-jarige dochter Esther heeft op Instagram echter een filmpje gedeeld van een liedje waarin ze haar papa een veeg uit de pan geeft.

De acteur uit onder meer 'Trainspotting' heeft na 22 jaar een punt achter zijn huwelijk met Eve Mavrakis gezet wegens “niet te overbruggen meningsverschillen”. Het koppel heeft vier dochters, onder wie de 15-jarige Esther. Die lijkt weinig begrip op te brengen voor de beslissing van haar vader, die al een tijdje een nieuwe vriendin heeft.

Esther McGregor zette namelijk een filmpje op Instagram waarin ze het liedje 'Made You a Man' zingt over de “shit die ze op het internet vond” en vertelt dat ze “bij het zien van die foto's moest huilen”. De dochter verwijst naar de foto's die opdoken van haar vader, kussend met vriendin Mary Elizabeth Winstead (33). Het meisje voegt eraan toe “Gelukkige verjaardag, zeker?”, verwijzend naar de dag waarop de foto's opdoken, haar verjaardag.

De familie van Ewan McGregor zou zijn nieuwe relatie wijten aan een midlifecrisis. Zijn echtgenote zou compleet kapot zijn van de breuk. 

 

Made you a man- by me ??:)

Een bericht gedeeld door Snap: esther2219 (@esther.mcgregor) op

 

NIET TE MISSEN