Amper 13, maar 'Stranger Things'-ster pakt uit met haar liefje

Foto: Isopix

Celebs

Amper 13, maar 'Stranger Things'-ster pakt uit met haar liefje

Print
Millie Bobby Brown heeft een liefje. Dat kondigde ze zelf aan via Instagram. Opvallend is dat de 'Stranger Things'-actrice nog maar 13 is en haar vriendje Jacob Sartorius 15. Maar wat kan de kalverliefde toch mooi zijn, en vooral schattig.

Er wordt al maanden over gespeculeerd of Millie Bobby Brown en Jacob Sartorius wel eens meer dan gewoon vrienden zouden kunnen zijn. Zo poseerde de Britse actrice een tijdje geleden met een grote teddybeer en daarbij het bijschrift "Bedankt voor de beer". In de commentaarsectie dook vervolgens Sartorius op om te zeggen dat het graag gedaan was. Maar die geruchten werden nu pas helemaal bevestigd, want Millie maakte haar prille liefde zopas 'Instagram official'.

Ze deelde een foto van hen tweetjes op Instagram Stories met heel wat hartjes erbij. De foto werd genomen tijdens oudejaarsavond en de twee brachten volgens US Weekly toen samen de vakantie door met het gezin van Millie in Disney World in Florida. Sartorius is zelf geen onbekende in de VS. Hij werd ontdekt via YouTube en timmert aan een zangcarrière. 

;

 

Thanks for the bear ??

Een bericht gedeeld door Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) op

 

NIET TE MISSEN