‘Temptation Island’, ‘Goedele on Top’ en ‘Shopping Queens’: dit is het voorjaar van VIJF

Foto: VIJF

‘Temptation Island’, ‘Goedele on Top’ en ‘Shopping Queens’: dit is het voorjaar van VIJF

Print

Het voorjaar van VIJF pakt in 2018 uit met een dubbele portie verleiding. De kandidaten uit het nieuwe seizoen van Temptation Island klappen voortaan uit de biecht in het gloednieuwe online-programma Goedele on Top. Ook de favoriete stylingheld Jani keert terug met een tweede seizoen van Shopping Queens.

Zon, zee, strand en een luxeresort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de gekende ingrediënten van Temptation Island. In het nieuwe seizoen testen opnieuw vier koppels hun relatie door zich op een idyllisch Thais eiland te laten omringen door knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. Dit voorjaar zal Temptation Island op donderdagavond te zien zijn, vanaf 1 februari.

Wie niet genoeg krijgt van het veelbesproken programma, kan voortaan na elke aflevering terecht bij Goedele on Top. Op VIJF.be praat Goedele na met de meest markante kandidaat uit de aflevering. Wat bezielde haar om hem te verleiden? Wat ging er door zijn hoofd heen toen hij de beelden zag? Wat is er precies gebeurd? Zowel koppels als vrijgezellen klappen elke week uit de biecht.

Deze digitale primeur is meteen het eerste volwaardige VIJF-programma dat alleen en integraal op tablet, smartphone en PC kan worden bekeken.

Later dit voorjaar kleurt stylingheld Jani opnieuw het scherm van VIJF met een tweede seizoen van Shopping Queens. De regels blijven ongewijzigd: scoor voor een speciale gelegenheid dé bijpassende outfit met een beperkt budget. Topstylist Jani geeft zoals steeds zijn ongezouten mening over de geshopte outfits.

‘Temptation Island’, ‘Goedele on Top’ en ‘Shopping Queens’: dit is het voorjaar van VIJF
Foto: VIJF

VIJF verbreedt haar aanbod series met de nieuwe dramareeks Doubt waarin Katherine Heigl schittert als succesvolle advocate die verliefd wordt op een cliënt. Ook nieuwe afleveringen van de populaire series Grey’s Anatomy, Criminal Minds, Elementary, Saving Hope en The Night Shift maken dit voorjaar hun opwachting.

.

Nu in het nieuws