Alweer een foutje in ‘Familie’ geslopen

Fans van ‘Familie’ kan je niet zomaar foutjes voorschotelen. De trouwe kijkers van de Vlaamse fictiereeks ontgaat niets, ze merken alles. Ook tijdens de aflevering van 16 en 17 januari hadden ze prijs: Amélie bleek plots niet meer zo zeker van welke hand er nu precies gewond was. Dat zorgde voor de nodige hilariteit op sociale media.

mrra

Amélie (gespeeld door Erika Van Tielen) heeft het niet simpel de laatste weken in ‘Familie’. In enkele weken tijd is ze te weten gekomen dat haar nieuwe liefde Peter Van den Bossche eigenlijk haar halfbroer is én heeft ze haar vermeende vader later opgraven om een DNA-staal te kunnen nemen. Niemand was dan ook verbaasd, toen ze aan het einde van de aflevering dinsdag door het lint ging en een glas kapot kneep met haar linkerhand.

(De tekst gaat verder onder de foto.)

Wat kijkers wel verbaasde, was dat Amélie de volgende dag geen enkel probleem had aan haar linkerhand. Integendeel, haar rechterhand zat plots in het verband, terwijl haar linkerhand toch duidelijk de scherven hadden opgevangen.

Een vergissing op de set wellicht. Aangezien verschillende scènes bijna nooit chronologisch opgenomen worden, kan er gemakkelijk een misverstand gebeuren, al dan niet bewust.

Het is niet de eerste keer dat er details niet kloppen in series. Zijn er steeds meer foutjes te zien in ‘Familie’? Of zijn de trouwe kijkers gewoon extra oplettend? Het kan immers leuk zijn om naar zulke inconsistenties te zoeken en ze te delen via sociale media. Hoe het ook zij, de kijkers zullen nu meer dan ooit met hun arendsogen naar vergissingen in de afleveringen speuren.