Kim Kardashian weigert 5 miljoen dollar voor babyfoto’s

Foto: PN

Celebs

Kim Kardashian weigert 5 miljoen dollar voor babyfoto’s

Print

De Amerikaanse realityster Kim Kardashian en haar man Kanye West hebben eerder deze week hun derde kindje verwelkomd. De hele wereld kijkt uit naar een foto van het meisje, dat via een draagmoeder ter wereld kwam, maar die komt er als de sterren het zelf willen en niet in ruil voor een monsterbedrag.

Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ werd het beroemde koppel door verschillende bladen en websites benaderd om een deal af te sluiten: miljoenen dollars in ruil voor de eerste babyfoto’s van het meisje, van wie de naam momenteel nog altijd niet bekend is. Volgens ingewijden azen vragende partijen al maanden op deze primeur van formaat en liggen de bedragen tussen de 2 en 5 miljoen dollar.

Morele waarden

Maar al die moeite is tevergeefs, want Kim en Kanye willen geen geld aannemen. Ze vinden dat zo’n deal ingaat tegen hun morele waarden. Het koppel zet de veiligheid van hun familie op de allereerste plaats. De twee weten maar al te goed dat de pers vroeg of laat foto’s van de nieuwe baby zal bemachtigen, maar intussentijd willen ze alles op hun eigen tempo doen.

Twee maanden

Net na de geboorte van dochter North (4) en zoon Saint (2) werden trouwens ook geen foto’s vrijgegeven. De wereld zag hun dochter voor het eerst toen ze twee maanden oud was. Hun zoon stelden ze pas na iets meer dan twee maanden voor. Dus check de Instagram-pagina van Kardashian eens in maart, dan staat het snoetje van hun derde telg er misschien wel op.

Kim Kardashian weigert 5 miljoen dollar voor babyfoto’s
Kim en Kanye met hun kroost in 2016 Foto: Photo News
NIET TE MISSEN