© Instagram/ Kylie Jenner

Kylie Jenner voor het eerst gefotografeerd met zwangerschapsbuikje

Kylie Jenner komt nog zelden buiten en ook op haar sociale media blijft het opvallend stil, maar sommige nieuwsbronnen zijn overtuigd dat ze nu eindelijk de allereerste zwangerschapsfoto van de celebrity te pakken hebben. Zo zou ze op dinsdag in een drogisterij in Los Angeles gefotografeerd zijn in een ruimvallende, groene hoodie waarin haar buikje zichtbaar is.

Omdat Kylie Jenner nog maar zelden in het openbaar verschijnt, blijven de media druk in de weer om de allereerste zwangerschapsfoto van haar te bemachtigen. Sommige bronnen zijn van mening dat ze die sinds dinsdag ook echt te pakken hebben, al zijn andere media daar dan weer niet zo zeker van. Op de foto in kwestie is vermoedelijk de realityster in een groene hoodie en legging te zien tijdens een uitje naar een drogisterij in Los Angeles.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Voorlopig is de zwangerschap van Kylie Jenner nog steeds niet officieel bevestigd. Enkele dagen geleden zou de afwezige celebrity in de laatste aflevering van 'Keeping Up With The Kardashians' via een telefoongesprek met haar moeder een hint hebben gegeven. Zo vertelde ze haar moeder dat een medewerker had geprobeerd om haar te fotograferen en op woensdag lekte de Britse krant Daily Mail nog foto's van mannen die op het domein van Kylie Jenner een babybedje in elkaar aan het zetten waren.

NIET TE MISSEN