Zoveel krijgen de hoofdrolspeelsters voor het vervolg op 'Big Little Lies'

Foto: Reuters

Celebs

Zoveel krijgen de hoofdrolspeelsters voor het vervolg op 'Big Little Lies'

Print
Nicole Kidman en Reese Witherspoon krijgen een flinke loonsverhoging voor hun verschijning in het vervolg van de succesreeks 'Big Little Lies'. De beide dames zullen volgens The Hollywood Reporter maar liefst één miljoen dollar of ongeveer 820.000 euro per aflevering in de wacht slepen. Ook de andere actrices uit de reeks mogen op een financieel extraatje rekenen.

Er komt geheel onverwacht toch een vervolg op de succesvolle televisiereeks 'Big Little Lies' en dat is meer dan goed nieuws voor de hoofdrolspeelsters Nicole Kidman en Reese Witherspoon. De actrices ontvangen hier volgens het tijdschrift The Hollywood Reporter een riante vergoeding voor van maar liefst één miljoen dollar of ongeveer 820.000 euro per aflevering. Voor het eerste deel van de reeks sleepten de dames 'slechts' tussen de 250.000 of 350.000 dollar, omgerekend tussen de 200.000 of 300.000 euro, in de wacht.

Ook de andere actrices, Zoë Kravitz, Shailene Woodley en Laura Dern, zouden op een flinke loonsverhoging kunnen rekenen. De vervolgreeks komt er nu uiteindelijk toch, nadat de televisiereeks één van de populairste reeksen van het voorbije jaar werd en de cast hun enthousiasme voor een vervolg meermaals publiekelijk geuit had. De televisiereeeks wordt in de loop van 2019 opnieuw op het kleine scherm verwacht.

 

 

NIET TE MISSEN