1 / 2

Koers op sociale media: Sagan toont nog andere tattoo, platte rust voor Kittel

Elke dag houden wij voor u de sociale media in de gaten om te zien wat daar leeft in der koers. Voor wie er nog aan twijfelde, ook in 2018 blijft Peter Sagan zéér populair in het peloton. Verder is het toch opvallend dat hij steeds meer en meer zijn getatoeëerde lijf toont aan de buitenwereld. Jolien D’hoore bewees dan weer dat niet enkel de mannelijke profs veel trainen.

vml

Jolien D’hoore bewees vandaag dat niet enkel de mannelijke profs veel trainen. In het duidelijke warme Mojacar werkte ze in de ochtend een duurtraining af om vervolgens in de namiddag nog een bezoekje te brengen aan de fitness van het hotel. Tussendoor genoot ze wel van een deugddoende massage in de zon.

Voor wie er nog aan twijfelde, ook in 2018 blijft Peter Sagan zéér populair in het peloton. Verder is het toch opvallend dat hij steeds meer en meer zijn getatoeëerde lijf toont aan de buitenwereld.

Terwijl heel wat profs aan de slag zijn in het bloedhete Adelaide zijn er toch nog een pak andere die de laatste duurtrainingen afwerken voor het komende seizoen. Tiesj Benoot in Calpé, Romain Bardet test iets zuidelijker zijn benen.

Gisteren mocht Laurens De Plus een nieuwigheid testen in de Bakala cycling academy onder heel wat persbelangstelling. Het toestel geeft een veel correctere wattage weergave aangezien de renner op zijn eigen fiets test.

Iljo Keisse heeft duidelijk last van zonnebrand. Met zijn flesje aftersun lijkt hij een nieuwe vriend te hebben gevonden voor de komende maand.

Marcel Kittel geniet van zijn “platte rust” na alweer een zware trainingsdag. Met deze foto bewijst hij dat rusten minstens even belangrijk is dan trainen.

Maar niet iedereen zit in Adelaide of het zuiden van Spanje. Pauline Ferrand Prevot ten slotte trok vanmorgen op training in haar thuisbasis Reims met een verleidelijk zonnetje. De hoeveelheid kledij verklapt echter dat een prille 8 graden de harde realiteit is voor deze tijd van het jaar.

Meer sportnieuws