© kma

© kma

© kma

1/3

Zandhovense geschenkcheque krijgt nieuwe naam, ondernemers voortaan verenigd als ZON

Doe eens een KaZo! cadeau

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de middenstand in het gemeentehuis werd de vernieuwde Zandhovense geschenkcheque KaZo! gelanceerd. Naast cheques van 5 en 10 euro zijn er nu ook van 20 euro.

De receptie vrijdag in het gemeentehuis lokte veel volk, want ook de nieuwe naam van de middenstandsraad van Zandhoven werd voorgesteld. Voortaan verenigen de lokale ondernemers zich als ZON, wat staat voor Zandhovens Ondernemers Netwerk. William Vekemans en Johan De Schutter worden de nieuwe co-voorzitters in opvolging van Sven De Wever.

ZON gaat naast winkeliers ook meer vrije ondernemers proberen aan te spreken, die vrij kunnen kiezen om deel te nemen aan de activiteiten. Tot voor kort waren slechts een tachtigtal van de in totaal zeshonderd Zandhovense ondernemers aangesloten bij de middenstandsraad.

Schepen voor onder meer Lokale Economie Joris Geens (CD&V) stelde ook de nieuwe geschenkcheque KaZo voor, een samentrekking van Kadeau en Zo! (Zandhoven Onderneemt!). Zo! werd vorig jaar gelanceerd om de lokale ondernemers beter te ondersteunen. “De oude geschenkcheque die ik indertijd zelf nog mee gelanceerd heb, kreeg een nieuw jasje. Naast cheques van 5 en 10 euro zijn er nu ook Zandhovense geschenkcheques van 20 euro te koop in het gemeentehuis. We merkten dat daar nood aan was, want mensen willen soms een groter bedrag schenken. De Zandhovense geschenkcheque op zich marcheert heel goed. De deelnemende handelaars krijgen nieuwe affiches om in hun etalage te hangen.”

(kma)Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio