Celebs

Nieuwe trailer van ‘Temptation Island’ drijft de spanning op: “Ik heb iets gehoord in de badkamer”

Print
Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ komt eraan in februari en fans worden alvast warm gemaakt met alweer een nieuwe trailer. Die is iets subtieler dan de vorige…

Een week geleden werden ze in Nederland getrakteerd op een heel pittige teaser van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’, waarin een douchescène en opwindende geluiden centraal stonden. Een nieuwe glimp van het programma is een pak zediger.

In het filmpje zien we twee busjes rijden in een Thais landschap. Aan een boom plakt nog een affiche met een opsporingsbericht. De vrouw erop, kennen de fans ontgetwijfeld: het is Manouh, de roodharige verleidster uit het vorige seizoen die amper in beeld kwam.

Dieper in het bos staan presentatoren Rick Brandsteder en Annelien Coorevits. Ze bespioneren de busjes en bellen naar elkaar wanneer de mannen en vrouwen in hun vrijgezellenparadijs zijn aangekomen. Dan begint de chaos. “Ik heb iets gehoord in de badkamer”, roept iemand terwijl beelden van blote billen en feestende mensen in een flits op het scherm verschijnen.

NIET TE MISSEN