© Instagram

Man van Serena Williams reageert emotioneel na moeilijke bevalling

Zakenman, internetmagnaat en miljonair Alexis Ohanian reageert op Instagram heel openhartig op de spoedkeizersnede van Serena Williams en de geboorte van Alexis Olympia. Hij schrijft de post naar aanleiding van het interview met Serena in Vogue. De Amerikaanse tennisster zal oom die reden ook nog niet aantreden op de Australian Open.

elvh

LEES OOK: Serena Williams is na moeilijke bevalling niet klaar voor Australian Open: “Ik stortte de hele tijd in"

Tennisster Serena Williams beviel op 1 september met een keizersnede van Alexis Olympia, en daar schrijft papa en miljonair Alexis Ohanian nu een pakkende post over op Instagram. Hij post een foto van de fotoshoot van Serena Williams met Alexis Olympia voor Vogue en schrijft: "Die hang ik uit op het werk. Een leven zonder die twee kan ik me niet voorstellen."

Hij verwijst naar de moeilijke bevalling en de emotionele periode die daarop volgde. "Deze beproeving heeft me nog een grotere bepleiter gemaakt van betaald ouderschapsverlof, niet alleen voor mijn werknemers, maar voor iedereen, en evenveel voor mannen als vrouwen. Ik zou me niet kunnen voorstellen dat een kersverse mama of papa dit moet doorstaan zonder al de hulp, financiële steun en vrijheid die we hebben gekregen." De 36-jarige Williams beviel op 1 september 2017 met een spoedkeizersnede. In het interview in Vogue vertelt ze over de eerste maanden van haar moederschap, die veel moeilijker waren dan ze had verwacht. Ze vertelt ook over de spannende en lastige bevalling. "Alexis Olympia werd geboren met een spoedkeizersnede nadat haar hartje was gestopt met kloppen."

De dag nadien kreeg de mama zelf te maken met serieuze problemen. Williams voelde zich kortademig en kreeg een interne bloeding in de buik. Serena Williams moest tot zes weken na de bevalling in bed blijven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN