© Isopix

Topactrice krijgt verrassing van haar kinderen op allerlaatste dag chemo

Actrice Julia Louis-Dreyfus maakte met een post op sociale media bekend dat ze borstkanker had, en vertelt nu op Instagram aan al haar fans en volgers dat ze de laatste kuur chemo achter de rug heeft. Om dat te vieren maakten haar zonen een heel origineel filmpje.

elvh

Julia Louis-Dreyfus (56), meervoudig Emmy-winnares en bekend van comedy-series Veep en Seinfeld, begint het jaar met heel goed nieuws. De actrice heeft haar laatste chemotherapie achter de rug en dat was voor haar twee zonen Charlie (20) en Henry (25) een heel goede reden om hun mama te tonen hoe ongelofelijk blij en trots te zijn.

De jongens maakten een filmpje op Michael Jackson's Beat It en verwijzen daarmee uiteraard naar de lastige strijd die hun mama de laatste maanden heeft moeten voeren.

Dreyfus postte het filmpje op Instagram en schreef erbij: ,,Dit maakten mijn jongens voor me, op de dag van mijn laatste chemo. Lief toch? Zijn ze niet geweldig?!"

Op sociale media was de actrice heel open over haar gevecht tegen kanker. "Een op de acht vrouwen krijgt borstkanker. Vandaag ben ik die vrouw. Het goede nieuws is dat ik een geweldige groep familie en vrienden heb die mij steunt, en een goede zorgverzekering", schreef ze eind september op Instagram. Maar ondertussen kreeg de actrice de ziekte dus klein.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN