Werken Eikenstraat opnieuw opgestart

Foto: Jef Wijckmans

Werken Eikenstraat opnieuw opgestart

Print
Rumst - Na enkele weken verlof zijn de werken aan de Eikenstraat terug gestart. Op maandag 15 januari wordt hierdoor het kruispunt met de Processieweg afgesloten.

De hoofdriolering tot aan de Processieweg is ondertussen geplaatst. Ook de huisaansluitingen hierop zijn uitgevoerd. Om plaatselijk verkeer in de richting Aartselaar voor bewoners en handelaars mogelijk te maken, werd op de rijweg reeds een onderlaag asfalt aangebracht.

Maandag 15 januari hervatten de werken aan het kruispunt met de Processieweg. Dit zal een maand duren. Gedurende deze periode zal de parking achter de Processieweg ontsloten worden via de Hoge Weg en de Beukendreef.
De Hoge Weg wordt enkelrichting in de richting naar de parking. In de Hoge Weg wordt een zone afgebakend voor de voetgangers. Tijdens deze periode zal de schoolstraat in de Hoge Weg opgeheven worden.
Vanop de parking zal een doorsteek gemaakt worden naar de Hoogvelden om zo via de Beukendreef terug naar de Molenstraat te rijden. Ook deze doorsteek zal enkelrichting zijn.

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio