Dienst maandag 15 januari gesloten

OCMW verhuist naar gemeentehuis

Print
Duffel -

De sociale dienst en de administratieve zetel van het OCMW verhuizen op maandag 15 januari naar het gemeentehuis. Daardoor is het OCMW die dag gesloten.

“De gemeente en het OCMW werken al lang zeer goed samen, maar vanaf volgende week gaan we nog een hele stap verder. De sociale dienst en de onthaalmedewerkers van het OCMW verhuizen namelijk naar het gemeentehuis. Zo komen alle diensten samen op één plaats, waardoor we de Duffelaar beter kunnen helpen”, zegt OCMW-voorzitter Theo Boel (N-VA).

De administratieve zetel van het OCMW nestelt zich vanaf maandag ook in het gemeentehuis. Dit betekent dus dat niet alleen de sociale dienst en het onthaal verhuizen, maar dat ook de OCMW-secretaris mee verhuist. De vergaderingen van de beleidsorganen zoals de OCMW-raad zullen eveneens vanaf januari plaatsvinden in het gemeentehuis. Vanaf dan zitten nagenoeg alle diensten, zowel de ondersteunende (personeel, financiën) als de klantgerichte (onthaal, sociale dienst) in geïntegreerde teams onder één dak.

Zorgcampus

“Het aanbod voor ouderen en thuiszorg groeperen we op een logische en transparante manier op onze zorgcampus in de Kwakkelenberg. Op één locatie bieden we dan zowel ons residentieel aanbod aan, namelijk het woonzorgcentrum met kortverblijf en de serviceflats, als onze andere dienstverlening gericht op ouderen in de thuissituatie zoals warme maaltijden, alarmsystemen en het meldpunt vereenzaming. Het plaatje wordt compleet met het Lokaal Dienstencentrum dat in de loop van dit jaar van start gaat.”

Alle praktische informatie over de verhuizing, welke diensten waar worden aangeboden en ook de contactgegevens vindt u online terug.

www.duffel.be/socialedienstverhuist

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio