Op ponykamp in Pulderbos, op boerderijkamp in Pulle en op golfkamp in Ranst

Play & Sport Malle breidt sportstages voor kinderen tijdens schoolvakanties uit naar Pulderbos, Pulle en Ranst

Print

Play & Sport in Malle. Foto: P&S

Zandhoven / Ranst / Malle - Multisportvereniging Play & Sport gaat niet alleen in Malle, maar ook in Pulderbos, Pulle en Emblem sportstages voor kinderen organiseren tijdens de schoolvakanties.

Drie jaar geleden nam multisportvereniging Play & Sport de uitbating over van het sportcomplex van de Meubelfabrieken Karel Mintjens in Westmalle. Stijn Verhaegen en Mick Van Der Elst begonnen er onder meer met zeer succesvolle sportstages. “Ons aanbod breidde intussen uit met dans, crea, multimove, avonturenstages: noem maar op. Deze zomer werken we voor het eerst samen met Heibrand in Malle voor een intern kamp rond adventure games.”

In samenwerking met de gemeente Hoogstraten werden al crea- en kleuterstages georganiseerd. ”Vanaf de krokusvakantie starten we nog met een extern kwaliteitsvol ponykamp voor kinderen tussen 6 en 12 jaar in privéstal De Witte Hoeve van eMJay Stables in Pulderbos, een prachtige accommodatie waar de kinderen naast het paardrijden en verzorgen van de dieren ook creatief zullen worden beziggehouden door onze monitoren. In samenwerking met doe-mee-boerderij’t Groenhof gaan we een kleuterstages op de boerderij in Pulle doen. Met het Open Golfcentrum in Emblem (Ranst) hebben we een overeenkomst voor golfstages.”

Vorig jaar ontving Play & Sport 2.000 kinderen. “Vanaf 17 januari komt onze nieuwe, meer gebruiksvriendelijke website online, voor inschrijvingen voor de paas- en zomervakantie. Ouders zullen er hun eigen account kunnen beheren en online kunnen betalen. Voor de krokusvakantie kan er al ingeschreven worden. We willen ons blijven onderscheiden door goed opgeleide monitoren. Wij voorzien minstens één monitor per tien kinderen, zodat het geen massabedoening wordt. Dat we groeien is heel positief, maar we willen de lat qua kwaliteit heel hoog blijven leggen. We hebben naast een samenwerking met de gemeente Malle ook een samenwerking met de gemeente Hoogstraten, waar we sportstages organiseren in Meer en Hoogstraten. In Malle zien we dat we vooral kinderen trekken uit Brecht, Malle, Zoersel, Rijkevorsel en directe omgeving. Met onze uitbreiding naar Zandhoven en Ranst, kunnen we daar nu ook die regio aanspreken.” 

Vooral voor de kleuterstages kan je best zo snel mogelijk inschrijven, want die zijn altijd snel volzet.

www.playsport.be (ook voor de nieuwe website die op 17 januari wordt gelanceerd blijft het oude mailadres gelden)

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio