Dronken man achtervolgt vrouw, rijdt zich vast in werf en eindigt in cel

Foto: Photo News

Dronken man achtervolgt vrouw, rijdt zich vast in werf en eindigt in cel

Print
Hoboken -

De opmerkelijke rit van een dronken man in Hoboken eindigde afgelopen weekend in de cel. De man had eerst een vrouw achtervolgd en reed zijn wagen ook vast in een werfzone.

Een vrouw werd in de Jozef Lemanstraat achterna gezeten door een agressieve automobilist die aan hoge snelheid reed. Na een korte rit kon de vrouw zich in een visclub verbergen. De verdachte werd door enkele aanwezige kennissen van de vrouw de deur gewezen en zij verwittigden ook de politie.

Aan de hand van de nummerplaat van de wagen en de persoonsbeschrijving door het slachtoffer kon de verdachte gelokaliseerd worden in de Moretusstraat. De man maakte een zeer verwarde indruk en vertelde dat hij zijn wagen had vastgereden op een werfzone in de Marneflaan.

De man bleek na een ademtest dronken te zijn. Aan de Marneflaan trof de politie inderdaad het vastgereden voertuig van de verdachte aan. De zus en de vrouw van de man waren ook ter plaatse in afwachting van de takeldienst.

Agressief

Op het moment dat de inspecteurs de identiteitsgegevens van de man wilden controleren werd hij agressief. De agenten moesten de man uiteindelijk boeien om hem te kunnen fouilleren en zijn rijbewijs te controleren.

De man kon zich deels bevrijden uit de handboeien, waarna hij de bekabeling van het politievoertuig begon los te trekken. Een ploeg van het Snelle Respons Team (SRT) kwam mee ter plaatse. Zij konden de man opnieuw boeien en brachten de verdachte over naar het ziekenhuis voor een bloedproef en aansluitend naar het politiebureau op de Noorderlaan.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio