VIDEO. Jongen (4) begon het nieuwe jaar met een ontroerende ode aan zijn overleden zusje

Print

Oudejaarsavond is niet voor elke familie even vrolijk. In de familie van Samir Deais had 31 december de eerste verjaardag van hun dochtertje Ava moeten zijn, maar die overleed al in mei. Haar grote broer Alex stond er echter op om voor zijn zusje te zingen op haar verjaardag. Hij koos daar het toepasselijke ‘Remember Me’ uit de film ‘Coco’ voor.

“Hij is amper vier jaar oud en hij begrijpt het. Hij wist niet eens dat hij opgenomen werd. Hij wilde gewoon zingen voor haar eerste verjaardag”, zo schreef vader Samir op Twitter. “Gelukkige verjaardag, we missen je”, vervolgt hij nog, zich richtend tot hun overleden dochtertje Ava.

De tweet werd meteen massaal gedeeld door ontroerde twitteraars. Iets wat Samir en zijn vrouw nooit verwacht hadden. “Mijn vrouw en ik zijn werkelijk tot tranen geroerd door de liefde die Alex en Ava en onze familie heeft ontvangen. We waren stomverbaasd gisteravond. Ik kon niet dankbaarder zijn. Dankjewel aan iedereen van onze kleine familie. Wat een eerste verjaardag, meisje”, klinkt het in een tweede tweet.

MEEST RECENT