© Photo News

Tanja Dexters (40) dolverliefd op 22-jarige politieagent: “Een zwak voor uniformen”

Tanja Dexters is dolverliefd, vertelt ze deze week in Story. De ex-Miss België heeft haar hart verloren aan de 22-jarige West-Vlaamse politieman Gillian Schouteet. Schouteet zit als politieman helemaal niet in de showbizz.

Tanja Dexters leerde Gillian Schouteet kennen op een feestje bij een vriendin in Knokke. Die vriendin had de politie gebeld omdat er problemen waren met haar ex. “Ik heb een zwak voor uniformen en dacht meteen: amai, wat een lekker ventje”, aldus Dexters in Story. “Mijn vriendin moest later nog naar het politiekantoor en heeft op mijn vraag geïnformeerd naar zijn nummer. Hij geloofde eerst niet dat Tanja Dexters zijn nummer wilde!”

Schouteet zit niet in de showbizz, maar is basketballer én werkt als politieagent. Een bijzondere combinatie dus, gezien Dexters’ rebelse karakter. “We hebben er al om gelachen. Ik heb immers al heel wat boetes gekregen. Hij mag zijn handboeien dus eens mee naar huis brengen.”

Ook over het leeftijdsverschil van 18 jaar wil Dexters nog iets kwijt. “Ik ben niet bewust op zoek gegaan naar een toyboy. Ik vond trouwens dat Gillian er ouder uitzag. Als we samen zijn, voelen we dat leeftijdsverschil niet.”

© VDB

Nu in het nieuws