Antwerp akkoord met Nazaryna

Foto: GMAX

Antwerp akkoord met Nazaryna

Print

Antwerp bereikte een akkoord met het Oekraïense Dnipro over de transfer van Egor Nazaryna. Als deze week de laatste details worden afgerond, tekent de Oekraïense jeugdinternational een contract voor 3,5 jaar. De 20-jarige aanvallende middenvelder trainde in november al een tijdje mee. Als alles normaal verloopt, sluit Nazaryna donderdag opnieuw aan bij de eerste training van 2018 en vertrekt hij vrijdag met de ploeg op stage naar Algorfa in Spanje.

Ook de inkomende transfers van flankaanvallers Romain Habran (PSG) en Jonathan Pitroipa (vrij) zouden voor de stage afgerond moeten worden. Met Habran (23) heeft de club een persoonlijk akkoord voor anderhalf seizoen en moet op clubniveau nog enkele details geregeld worden. Voor de Burkinese internationale Jonathan Pitroipa (31) ligt er een contract voor een half seizoen met optie op een bijkomend seizoen te wachten als hij deze week zijn medische tests met succes doorstaat.

Antwerp wil ook snel werk maken van de definitieve overgang van verdediger Matheus Borges (25). De officialisering daarvan sleept aan en stilaan komt er ook interesse van andere clubs. Zo heeft Club Brugge de linksvoetige centrale verdediger op de radar staan, net als Eintracht Frankfurt. Antwerp huurt Borges voor één seizoen van het Braziliaanse Londrina en heeft een aankoopoptie. Die wil het nu zo snel mogelijk lichten. Het heeft al een akkoord met de speler voor een contract van 3,5 jaar, maar met zijn moederclub moet er nog een akkoord gevonden worden.

MEER VOETBALNIEUWS