Chrissy Teigen vloog van Los Angeles naar ... Los Angeles

Foto: Isopix

Celebs

Chrissy Teigen vloog van Los Angeles naar ... Los Angeles

Print
Chrissy Teigen en haar echtgenoot John Legend vertrokken op dinsdag voor een snoepreisje naar Tokyo. Tijdens de vlucht van Los Angeles naar Tokyo keerde het vliegtuig na vier uur echter terug naar de luchthaven van Los Angeles. Het bekende model bracht live verslag uit op Twitter.

Na slechts vier uur in de lucht maakte het vliegtuig met Chrissy Teigen en John Legend aan boord onverwachts rechtsomgekeerd en keerde het terug naar de luchthaven van Los Angeles. Acht uur na het vertrek arriveerden alle reizigers terug op hun beginbestemming door een verdwaalde reiziger die had ingescheept op de verkeerde vlucht. Chrissy Teigen bracht live verslag uit van alle gebeurtenissen op Twitter.

Uit haar eerste tweets blijkt overduidelijk dat er veel verwarring over de terugkeer in het vliegtuig heerste. "Dit is een primeur voor mij: na vier uur keren we om omdat er een passagier aanwezig is die niet op dit vliegtuig hoort. Waarom we terug terug moeten, weet ik niet. Waarom worden we allemaal gestraft voor de fout van deze ene persoon? Waarom zijn we niet gewoon in Tokyo geland en werd die ene persoon teruggestuurd? Is dit niet het beste idee? We zitten allemaal met dezelfde vragen."

Bij terugkeer werden de inzittenden die in de buurt van de verdwaalde reiziger vertoefden door de politie ondervraagd. Enkele uren later, nadat alle passagiers eindelijk het vliegtuig mochten verlaten, was er nog steeds geen extra informatie voorhanden. Woensdag arriveerden Chrissy en haar echtgenoot uiteindelijk toch in Tokyo. John legend bracht zijn verjaardag noodgedwongen door op het vliegtuig, maar dat mocht de pret niet drukken.

NIET TE MISSEN