Kevin Janssens in film met Jean-Claude Van Damme

Kevin Janssens.

Opnames in voorjaar 2018

Kevin Janssens in film met Jean-Claude Van Damme

Print

Twee Belgische binken naast elkaar op het witte doek, dat moet wel vonken geven. Kevin Janssens (38) werkt voor zijn volgende filmproject samen met niemand minder dan Jean-Claude Van Damme (57).

De film, die voorlopig nog geen titel kreeg, wordt geregisseerd door de Fransman Julien ­Leclercq, die bekendstaat om zijn voorliefde voor actieprenten. Spek naar de bek voor the Muscles from Brussels, dus. Van Damme scheert momenteel hoge toppen met zijn komische Amazon-serie Jean-Claude Van Johnson en volgend jaar brengt hij nog een vervolg uit op de Kickboxer-films.

Ook Kevin Janssens is dezer dagen alomtegenwoordig. Zijn opnames voor de series Over Water en Undercover (met Tom Waes) lopen nog, Tueurs speelt nu in de zalen en volgend jaar is hij te zien in de Nederlandse film Catacombe én naast Gérard Depardieu in Les Confins du Monde.

Welke rol Janssens precies zal spelen in dit project, is niet duidelijk. Wel heeft hij er duidelijk zin in. “Ik kijk ernaar uit om met deze samen te werken”, schreef hij bij een foto van Van Damme op ­Instagram.

Janssens en Van ­Damme worden niet de enige twee Belgen in de film, ook Sam Louwyck maakt deel uit van de cast. De opnames van Leclercqs film staan gepland voor het voorjaar van 2018.

Kevin Janssens in film met Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme. Foto: PN
MEEST RECENT