Roel Vanderstukken blikt terug op emotioneel zwaar jaar

Foto: Familie

Roel Vanderstukken blikt terug op emotioneel zwaar jaar

Print

Acteur Roel Vanderstukken (41) heeft er een emotioneel jaar opzitten, nu hij herstelt van een bijna fatale hartaanval. Zijn zorgen zijn echter nog niet voorbij, aangezien zijn aandoening immers genetisch is. Zijn zoontjes Toots (7) en Ramses (2) zijn al gecontroleerd, zijn vader kreeg helaas slecht nieuws. Ook hij moet onder het mes in februari voor dezelfde zware operatie. Dat vertelt de acteur aan Dag Allemaal.

“Mijn vader kreeg te horen dat hij exact hetzelfde probleem heeft als ik. Dezelfde slagaders verstopt, hetzelfde risico om zonder zware klachten plots niet meer wakker te worden”, vertelt de acteur aan Dag Allemaal. Hij is enorm blij dat zijn vrouw Anne-Sophie hem op tijd naar de dokter stuurde, zodat hij de broodnodige waarschuwing gekregen heeft om zijn hart te laten opereren. “Met wat “chance” had papa dezelfde verwittiging gekregen als ik. Zo niet… Dan was hij wellicht ooit in zijn slaap gebleven.”

Eventjes waren de acteur en zijn vrouw Anne-Sophie ook ongerust over hun kinderen. “Ik zag vreemd gedrag. Toots greep naar zijn hartstreek, terwijl hij zijn tandenborstel pakte. “Het doet toch wat pijn”, zei hij dan. We hebben hem dan maar laten controleren bij de cardioloog. Zelfs Ramses is gecheckt, ook al is hij nog wat te jong”, aldus Anne-Sophie aan Dag Allemaal. Roel besluit alvast positief: "Hij moet kind blijven zonder zich, voorlopig, zorgen te moeten maken.”

MEEST RECENT