© vrt

© vrt

© vrt

1 / 3

Terwijl het land op stelten staat, danst Marc Coucke in Wachtebeke gewoon op zijn eigen schlagerhit

Terwijl het ganse land op stelten lijkt te staan na zijn verrassende zet met Anderlecht, laat Marc Coucke de hele hetze over de plotse overname niet aan zijn hart komen. De zakenman en huidig KVO-voorzitter trok voor het goede doel als chauffeur naar De Warmste Week van Music For Life in Wachtebeke. Hij bracht 4.900 euro mee voor de Responsible Young Drivers én danste op zijn schlagerhit “Het is weer Couckenbak”. Vragen over Anderlecht in de taxi en op het podium bij Eva De Roo ontweek hij handig.

vml,mrra

Via 2ehands.be had Coucke de voorbije weken een eigenaardige veiling op touw gezet. Wie het hoogste bedraag bood, mocht in de taxi kruipen met Coucke als chauffeur. Dat leverde maar liefst 1.700 euro op, zo liet de ondernemer trots weten. “Maar ze konden nog bijverdienen als ze schlagers konden meezingen. En ze hebben fantastisch goed meegezongen”, lachte de man op het podium bij Eva. Het duo uit Evergem klopte af op 3.200 euro.

“Wat zij gegeven hebben, heb ik er nog eens bijgedaan. Van mij persoonlijk”, besloot hij. Het eindresultaat: 4.900 euro voor de Responsible Young Drivers. Hij vertrok van het podium met nog een goede raad. “Ik vier graag feest, maar als er een accident gebeurt, is alle leute ervan af. Naar iedereen toe: rij voorzichtig. Naar de Responsible Young Drivers toe: blijf sensibiliseren!”

MEER OVER RSC Anderlecht

Nu in het nieuws