Dokter Luc Colemont slachtoffer van diefstal: “We doen gewoon verder, ook zonder computer”

Foto: Twitter

Dokter Luc Colemont slachtoffer van diefstal: “We doen gewoon verder, ook zonder computer”

Print
Antwerpen -

De Antwerpse dokter Luc Colemont, die zich voltijds bezig houdt met preventie en onderzoek naar darmkanker, is dinsdag zijn Macbook Air kwijtgespeeld, samen met twee agenda’s. “Mogelijk gestolen, al moet ik voorzichtig zijn en duikt een eerlijke vinder misschien nog op. Dit is een kleine ramp.”

Colemont hield vandaag een voordracht bij Continental Foods in Puurs en moest zich daar behelpen. “Al mijn presentatiemateriaal, kabels en andere hulpmiddelen zaten in die tas. Gelukkig stond de inhoud van de presentatie ook online.” De presentatie in Puurs kon met wat improvisatie gewoon plaatsvinden. “We doen gewoon verder, ook zonder computer.”

Colemont had dinsdag enkele afspraken in Antwerpen - in het centrum en op het Eilandje - en vond plots zijn tas niet meer terug in de auto. “Ik probeer de omstandigheden te reconstrueren, weet niet precies waar het gebeurd kan zijn. Ook het feit dat er twee agenda’s in de tas zaten, is voor mij een kleine ramp. Het was een professionele en een persoonlijke agenda.” Colemont deed aangifte bij de politie, en vraagt Via Twitter nu iedereen om mee uit te kijken.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio