Guus fietste 100 kilometer naar Boom, om dan te ontdekken dat ‘De Warmste Week’ nu in Wachtebeke is

Foto: Facebook

Guus fietste 100 kilometer naar Boom, om dan te ontdekken dat ‘De Warmste Week’ nu in Wachtebeke is

Print

“Godverdekke, ik sta hier in Boom en er is hier niets te zien”, zo begon Guus Baert een Facebook Live waarin zijn kleine flater duidelijk werd. Hij zou de opbrengst van zijn inzameling voor het Fonds Emilie Leus komen doneren tijdens ‘De Warmste Week’, maar daar moest hij nu nog een eindje voor terug. Hij vroeg een toevallige passante om hulp, al had hij zijn omweg wel degelijk zelf gepland.

Het was een vriendelijke passante die Guus erop wees dat hij niet zoals vorige jaren in De Schorre moest zijn voor ‘De Warmste Week’, maar op domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Iets waar Guus zich wel van bewust was, begin november had hij namelijk al aangekondigd verder te rijden dan nodig om dan terug te keren.

“Dat wil dus zeggen dat ik terug moet fietsen he. Er is hier niets te zien en blijkbaar is het dit jaar niet hier. Goed, de benen zijn goed dus ik ga mijn weg terugzetten”, vertelt hij nog. Wanneer we dit schrijven staat het filmpje van Guus een goede twee uur online, het zou dus niet al te lang meer mogen duren voor hij in Wachtebeke aankomt.

Video: kaltura

MEEST RECENT