Dit zelfgemaakte kerstcadeau gaf Kate Middleton aan de Queen

Foto: Photo News

Celebs

Dit zelfgemaakte kerstcadeau gaf Kate Middleton aan de Queen

Print

Wat geef je je schoonfamilie met kerst als één van de familieleden de Queen of England is en alles al heeft? Kate Middleton brak er zich het hoofd over en kwam met deze leuke oplossing.

Dit zelfgemaakte kerstcadeau gaf Kate Middleton aan de Queen
Foto: AP

Kerst bij de Queen, je zou voor minder nerveus zijn. “Ik was erg bezorgd over wat ik haar moest geven”, vertelde Kate Middleton over haar eerste kerst bij met haar schoonfamilie in de documentaire ‘Our Queen’. “Ik probeerde me voor te stellen wat ik mijn eigen grootouders zou geven en ik dacht: “Ik maak iets voor haar!” Dat had zomaar vreselijk verkeerd kunnen aflopen.” Kate maakte zelf chutney voor de Queen, volgens het recept dat ze van haar grootmoeder kreeg. Het familierecept is ook terug te vinden in het kookboek dat haar zus Pippa Middleton vorig jaar uitbracht.

“Ik maakte me er een beetje zorgen over, maar de volgende dag zag ik het potje toch op tafel staan”, zei Kate. “Dat toont hoe attent ze is.”

Deze kerst is het aan Meghan Marke om voor het eerst te vieren met de Britse royals. De verloofde van prins Harry is uitgenodigd op het landhuis Sandringham voor het officiële programma. Dat begint op kerstavond met het versieren van de kerstboom en een formeel diner, op kerstdag woont de familie een dienst bij in de St Mary Magdalene Church, gevolgd door een lunch met kalkoen. Na de lunch worden de mannen en de vrouwen gescheiden: de mannen krijgen drankjes geserveerd door de Hertog van Edinburgh, de vrouwen en de Queen laten samen de honden uit.

NIET TE MISSEN