Karim, verleider uit ‘Temptation Island’, is niet langer single

Celebs

Karim, verleider uit ‘Temptation Island’, is niet langer single

Print

In het vorige seizoen van ‘Temptation Island’ mocht hij Jolien en Lisa nog verleiden, maar ondertussen is Karim Leone niet langer vrijgezel. “Ik liep Mélany tegen het lijf in de Starbucks”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

Mélany en Karim zijn nog maar een half jaar samen, maar hij meent het erg serieus met haar: “Ze is mijn eerste écht serieuze vriendin, en ik wil er mijn best voor doen om dat zo te houden. Het is een héél mooie en lieve meid, en ik voel me goed bij haar”, zegt Karim. Hij leerde haar kennen in de Starbucks en sloeg een praatje met haar, ze bleven contact houden en van het één kwam het ander. Ondanks de afstand, want zij woont in Amsterdam en hij in Maasmechelen.

Karim, die op dit moment aan een kledinglijn en zijn dj-carrière werkt, hoopt daar later veel geld mee te verdienen. “Het leven als miljonair lijkt me heerlijk, maar ik wil er hard voor werken en de dingen waar ik nu energie in steek, zien uitgroeien tot succesvolle merken.” Eén ding zal hij niet meer doen: deelnemen aan ‘Temptation Island’ met zijn vriendin. “Als vrijgezel is dat anders. Dan heb je niets te verliezen. Maar als koppel kan je je alleen maar belachelijk maken en te veel op het spel zetten. Het is een kwestie van respect voor je partner.”

 

I really adore you ??

Een bericht gedeeld door KARIM LEONE (@karimleone_) op

NIET TE MISSEN