Zo koop je een feestoutfit die je kids kunnen afdragen

Foto: CKS

Mode

Zo koop je een feestoutfit die je kids kunnen afdragen

Print
Natuurlijk willen je kids in de spotlights staan met hun feestoutfit. Een eenmalige aankoop die na de feestdagen in de kast verdwijnt? Zo koop je een feestoutfit die je kids kunnen afdragen!

Investeer in multifunctionele feestkleding

Een feestelijke outfit hoeft echt geen aankoop te zijn die ze slechts één keer per jaar kunnen dragen. Investeer in een aantal feestelijke stukken die geschikt zijn voor het hele jaar! Een tutu, metallic rokje, jurkje met kleine glitters, zwart of geruit hemdje en een kostuumbroek zijn het hele jaar door feestelijk.

Een kerstfeest of verjaardag? Met een ‘basic’ feestelijk stuk zit je altijd goed. Als je item te seizoensgebonden is (denk aan opvallende rendiertjes of rode glitters), verkort je de tijd dat je kids dit stuk kunnen dragen.Zorg voor een subtiele eindejaarstoets

De outfit van je kids wat meer eindejaars-vibes geven? Kleding die ze perfect heel het jaar door kunnen dragen wordt feestdagen-proof met de juiste accessoires. Inspiratie nodig? Winter essentials zoals een dikke trui met Noorse print wordt een stuk feestelijker met een strikje.

Elk meisje heeft wel een zwart jurkje, niet? Een paar rode kousen en glitterende schoentjes eronder en je kids zijn helemaal klaar voor de feestdagen. Kortom, de accessoires zorgen voor de holiday spirit!