Deze man waagt zich aan een zwangerschapsshoot - maar hoe komt hij aan die buik?

Foto: Twitter/Stephen Cwiok

Mama

Deze man waagt zich aan een zwangerschapsshoot - maar hoe komt hij aan die buik?

Print
Nick Roberts, een 25-jarige loodgieter uit Boston, wilde zijn zwangere vriendin Brianna verrassen en vond er niets beter op om zelf te poseren voor een zwangerschapsshoot, maar dan wel met een bolle buik van heel wat fastfood. Zijn opzet slaagde, want zijn vriendin kon er hartelijk om lachen en ook de rest van de wereld smult ondertussen mee van de grappige beelden.

Poseren voor een fotoshoot tijdens een zwangerschap en met bollende babybuik, Demi Moore deed het ooit en onlangs ook nog Serena Williams. Ook Nick Roberts mag zich aan dat rijtje toevoegen, al zit dat verhaal toch ietsje anders in elkaar. Hij sloeg namelijk met zijn vriend en fotograaf Stephen Cwiok de handen in elkaar om zo'n shoot op touw te zetten voor hem en zijn 'foodbaby'. 

"Toen ik te weten kwam dat mijn vriendin zwanger was, stelde Stephen al grappend voor om zo'n fotoshoot te doen", vertelt hij in een interview met People. "Het leek ons een goed idee en we gingen meteen naar de dichtstbijzijnde McDonald's en bestelden een absurde hoeveelheid eten. Ik at twee McDoubles, een McChicken, vier chicken nuggets en twee chocoladekoekjes en dronk daarbij een medium Dr.Pepper. Als ik helemaal eerlijk ben, voelden de krampen achteraf meer alsof ik dadelijk moest bevallen."

Nooit harder gelachen

Nick had zich letterlijk rond gegeten en beschikt ook over het talent om zijn buik te doen opblazen. Een flinke bolle buik dus die ideaal was voor de fotoshoot. "Ik denk niet dat ik ooit harder heb gelachen dan toen we die foto's namen. Nu zal ik wel nooit weten wat het voelt om zwanger te zijn, maar ik voel in mijn hart dat het niet zo heel anders kan zijn dan te veel fastfood gegeten te hebben. Ik ben heel dankbaar dat ik deze ervaring heb mogen meemaken", zegt hij nog met een knipoog. 

En wat vond zijn vriendin Brianna er uiteindelijk van? "Eerst was ze nogal in de war, maar toen ik haar uitlegde wat we hadden gedaan, vond ze het hilarisch."

NIET TE MISSEN