Dossier aangeboden door Corendon

© Shutterstock.com

Vlieg met Corendon snel en voordelig vanaf Maastricht naar de zon

Wie relaxed wil vliegen, kiest voor een regionale luchthaven. Minder kans op files tijdens de spitsuren en geen lange wachtrijen voor de paspoortcontrole en security. Maastricht Aachen Airport (MAA) biedt je een relaxte start van je vakantie. Niet voor niets gaat Corendon komend jaar volop vanaf Maastricht vliegen. Sterker nog, in 2018 is Maastricht Aachen Airport de thuishaven voor één van de Corendon vliegtuigen, waarmee maar liefst zeventien vluchten per week worden gemaakt.

Corendon

Dossier aangeboden door Corendon.

Dertien vakantiebestemmingen vanaf MaastrichtJe vliegt volgend jaar vanaf Maastricht gemakkelijk en snel naar dertien zonovergoten bestemmingen in zes populaire vakantielanden. Deze zomer is Corendon al begonnen met drie bestemmingen: Kreta, het Portugese Faro en het Turkse Antalya. In 2018 komen daar nog Ibiza, Costa de la Luz, Sicilië (Catania en Trapani), Sardinië (Alghero), Tunesië, Rhodos, Kos, Corfu en Zakynthos bij. Je vakantie begint al op de luchthaven. Zo parkeer je gratis naast de terminal, zie je bij binnenkomst meteen de balie waar je slechts anderhalf uur van tevoren hoeft in te checken, daarna ben je snel door de security en sta je binnen een paar stappen in het vliegtuig. Bij terugkomst ben je zo weer met je koffers buiten bij de auto. Zo relaxed kan je vliegvakantie met Corendon zijn!

Gratis parkeren Wist je dat Maastricht op slechts 33 kilometer van Luik ligt? Dit betekent dat je in ongeveer een halfuurtje al op de luchthaven kunt zijn. Parkeren doe je ook makkelijk en snel. Alle parkeerterreinen liggen namelijk op loopafstand van Maastricht Aachen Airport. Corendon heeft bovendien voor 2018 een aanbieding met gratis parkeren. Boek je bij Corendon een vakantie met vertrek vanaf Maastricht, dan betaal je helemaal niets voor het parkeren.

Snelle check-in Een kleinere airport betekent dat je niet hoeft te zoeken naar de incheckbalie. Er staan bovendien geen ellenlange rijen. Moet je tegenwoordig op Brussels Airport en Schiphol twee à drie uur van tevoren inchecken, in Maastricht is dat slechts anderhalf uur van tevoren. Net zo belangrijk is dat je bij terugkomst snel je koffer krijgt. Het streven van de luchthaven is dat je binnen drie kwartier na landing weer bij je auto staat.

Frisse facelift Maastricht Aachen Airport krijgt een frisse facelift. Zowel het exterieur als interieur van de luchthaven krijgen een nieuwe ‘look and feel’ die helemaal past bij deze tijd. Nieuwe vloeren, plafond, maar ook nieuwe horeca en shopping.

Altijd de beste vakantiedealsCorendon verzorgt elk jaar de vakanties van ruim 600.000 passagiers naar tientallen bestemmingen binnen en buiten Europa. Wij werken er met veel plezier aan om aan al je vakantiewensen te voldoen. Onze missie is om jou en je reisgezelschap op al onze bestemmingen de beste vakantie te bieden tegen de beste prijs, óók met vertrek vanaf Maastricht. Niet voor niets luidt ons motto: Altijd de beste vakantiedeals!

Voordelen vliegen vanaf Maastricht• Gratis parkeren direct naast de luchthaven• Klein en overzichtelijk; je hoeft dus nergens naar te zoeken• Anderhalf uur van tevoren inchecken in plaats van drie uur• Nauwelijks tot geen wachtrijen bij de incheckbalie en security• In ‘drie stappen’ bij de gate• Mooie vluchttijden• Relaxed en zonder stress op vakantie• Bij terugkomst snel weer met je koffers bij de auto

Bij Corendon boek je je zonvakantie vanaf Maastricht Aachen Airport altijd inclusief vlucht, transfer en verblijf.

Kies voor gemak en vlieg vanaf april 2018 vanaf Maastricht Aachen Airport naar de zon met Corendon! Vertrekken vanaf deze regionale luchthaven betekent mooie vluchttijden, geen wachtrijen en gratis parkeren voor Corendon klanten. Ga je voor een vakantie naar de Turkse Rivièra (Antalya), Italië (Sardinië en Sicilië), Spanje (Ibiza en Costa de la Luz), Griekenland (Kreta, Rhodos, Corfu, Zakynthos en Kos), Portugal (Algarve) of Tunesië?Check snel ons gehele zonvakantie-aanbod met vertrek vanaf Maastricht.