Is dit echte liefde op het eerste gezicht? Vrouw ontdekt per toeval verloofde op jeugdfoto

Foto: Instagram

Seks & Relaties

Is dit echte liefde op het eerste gezicht? Vrouw ontdekt per toeval verloofde op jeugdfoto

Print
Verona Koliqi en haar verloofde Mirand Buzaku konden hun ogen niet geloven toen ze in het jeugdalbum van die eerste bladerden. In een strandfoto van Verona ontdekten ze Mirand die in de achtergrond op een luchtmatras voorbij dreef. Toevallig, want de twee ontmoetten elkaar pas voor het eerst echt in 2016.

Vandaag woont Verona Koliqi in Londen, maar tijdens een bezoek in 2016 aan haar geboorteland Kosovo leerde ze Mirand Buzaku kennen en ze werden stapelverliefd op elkaar. Het koppel dacht dat ze elkaar voordien nooit eerder hadden ontmoet, maar niets bleek minder waar te zijn. Tijdens het doorbladeren van een van de fotoalbums uit haar jeugd stootten ze op een strandfoto van een reis naar Montenegro tien jaar geleden en tot grote verbazing van Verona herkenden ze plots Mirand op de achtergrond.

Haar toekomstige man dobberde letterlijk door beeld, want hij herkende zijn short, luchtmatras en T-shirt. Om zeker te zijn, werd ook de hulp de rest van de familie ingeroepen. "We analyseerden de foto verder en enkele familieleden konden uiteindelijk bevestigen dat het wel degelijk om Mirand gaat die het kiekje photobombt", zegt Verona in een reactie.

Ongelofelijk

Nog steeds vinden ze het ongelofelijk dat ze tijdens dezelfde vakantie op exact hetzelfde strand waren, nog lang voor ze elkaar echt ontmoetten. Ze zullen in elk geval een bijzonder verhaal klaar hebben als hun kinderen ooit de vraag stellen waar ze elkaar hebben leren kennen. Op Instagram smullen ze er alvast van en leverde het al meer dan 30.000 likes op. 

 

 

She said yes!??

Een bericht gedeeld door Mirand Buzaku (@mirandbuzaku) op

 

 

NIET TE MISSEN