Disney on Ice kampeert in Antwerpse Lotto Arena

'De Magische Wereldreis' is de nieuwe productie van Disney on Ice. Foto: Disney

Vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 - Lotto Arena, Antwerpen

Disney on Ice kampeert in Antwerpse Lotto Arena

Print
Begin februari kampeert het schaatscollectief van Disney on Ice drie dagen lang in de Antwerpse Lotto Arena. ‘De Magische Wereldreis’ is zowel op vlak van muziek, verhaal als kostuums de beste Disney-voorstelling van producent Feld Entertainment tot dusver.

‘De Magische Wereldreis’ neemt het publiek mee langs o.a. de savanne, Fantasieland en Ariëls wonderlijke onderwaterrijk. Het spektakel trapt af met personages Judy Hopps en Nick Wilde, bekend van Zootropolis. Hun pre-show is tegelijk hun debuut in de jaarlijkse schaatsproductie. “Het dynamische duo Hopps-Wilde schakelt de hulp in van het publiek om de moeilijkste zaak ooit in de geschiedenis van Disney On Ice nader te onderzoeken”, verklapt een medewerker.

Tientallen personages loodsen de toeschouwers langs de Afrikaanse savanne, waar ze kunnen kennismaken met Simba, Timon en Pumbaa. Vervolgens zoomt de voorstelling in op de mysterieuze onderwaterwereld van Ariël en op Londen, waar Peter Pan en Wendy hun opwachting maken. Komen verder ook aan bod: Tinkerbell en het winterwonderland van Frozen, met Anna, Elsa, Kristoff en de knuffelbare sneeuwman Olaf.

Met een kleurrijke kostumage, spectaculaire schaatsmoves, een verrassende lichtshow en een opvallend sterke verhaallijn is ‘De Magische Wereldreis’ de meest hartverwarmende familievoorstelling van producent Feld Entertainment tot dusver.

Praktisch

Op 2/02 (19u), 3/02 (10.30u, 14.30u en 18u) en 4/02 (10.30u, 14.30u en 18u) in de Lotto Arena. Tickets vanaf 38 euro. www.teleticketservice.com

DOEN!