Daarom zal je geen replica van de verlovingsring van Meghan Markle vinden

Foto: Photonews

Celebs

Daarom zal je geen replica van de verlovingsring van Meghan Markle vinden

Print
De juwelier die de verlovingsring van Meghan Markle heeft ontworpen, wordt overspoeld met de vraag om er replica's van te maken. "En dat gaan we niet doen", zegt hij in verschillende Britse media. "We gaan ook niet vertellen hoeveel de ring heeft gekost".

De juwelier die de ring voor Meghan Markle heeft gemaakt, geeft toe dat hij overspoeld wordt met de vraag om dezelfde ring te maken. "In het begin was ik in shock door alle aandacht", zegt Stephen Connelly, directeur van Cleave And Company aan Associated Press. 

"We maken geen replica van deze ring, ook geen ring die erop lijkt. Willen mensen een ring, dan maken we met plezier een nieuw ontwerp voor hen. We gaan ook niet vertellen hoeveel de ring heeft gekost. Juwelier zijn als dokters, we hebben het nooit over onze klanten!" 

David Thomas, die bij Cleave and Company werkt en het ontwerp van de ring van Meghan Markle mocht maken, zegt dat deze opdracht "het lastigste geheim was dat hij ook heeft moeten dragen".

De ring bevat een diamant afkomstig uit Botswana, een land met een speciale betekenis voor Harry. Er zitten ook twee diamanten in verwerkt die afkomstig zijn uit de persoonlijke collectie van prinses Diana.

NIET TE MISSEN