Mama krijgt kritiek op haar strakke outfit, dit is haar reactie

Foto: Instagram

Mama

Mama krijgt kritiek op haar strakke outfit, dit is haar reactie

Print
Een mama van twee ging nog snel wat inkopen doen in de supermarkt, toen ze door een andere vrouw aangesproken werd over haar kledij. Ze droeg een trui waar haar buikje zichtbaar was, en kreeg daar kwetsende commentaar op. Op Facebook reageert de mama op het incident en haar reactie wordt massaal gedeeld.

Charli Stevens uit Ohio werd openlijk beledigd en was zo door het incident van slag dat ze het verhaal moest delen op Facebook. "Ik was nog snel de supermarkt binnengeglipt toen ik daar voelde dat een vrouw -ik schat haar vijftig- al even aan het staren was. Plots stapte ze op me af. 'Ik denk toch dat je outfit iets te klein is', zei ze".

Charli wist niet wat ze hoorde en de vrouw voegde er nog aan toe "dat ze zich niet beledigd moest voelen maar dat ze gewoon vond dat de vrouw met haar figuur beter een grotere maat had gekocht."

Te verbouwereerd om te reageren, stapte Charli na het incident in de auto waar ze in huilen uitbarstte. Thuis postte ze een gevat antwoord op Facebook. 

"Wil ik vermageren? Ja. Kan ik leven met hoe ik eruitzie? Ja!"

"Ik maak er geen geheim van dat ik ben aangekomen door de jaren heen. Ik heb ook twee kinderen en mijn jongste is nog maar vijf maanden oud. Ben ik te zwaar? Ja. Wil ik vermageren? Ja. Kan ik leven met hoe ik eruitzie? Ja!"

"Mensen moeten veel liever en vriendelijker zijn voor elkaar", schrijft ze in haar post. "Mijn kleren zaten inderdaad wat strakker dan ik gewend ben, maar wat maakt het uit? Deze vrouw kent me helemaal niet. Mijn vijf maanden oude zoon zat in de kar, maar ik ben heel blij dat mijn dochter van vier niet naast me stond en alles heeft gehoord."

Het bericht op Facebook kreeg ondertussen duizenden likes . 


NIET TE MISSEN