Ed Sheeran ontmoette prins Charles, maar maakte één grote fout

Foto: Photonews

Celebs

Ed Sheeran ontmoette prins Charles, maar maakte één grote fout

Print
Zanger Ed Sheeran werd bekroond met 'the Most Excellent Order of the British Empire', mocht zijn koninklijke onderscheiding afhalen in Buckingham Palace, maar was tijdens zijn ontmoeting iets te enthousiast, schrijven verschillende Britse media.

Tijdens een plechtige ceremonie op Buckingham Palace kreeg Ed Sheeran van prins Charles zelf 'the Most Excellent Order of the British Empire', een van de hoogste Britse onderscheidingen.

Op een foto is te zien hoe Ed Sheeran tijdens de overhandiging de onderarm van prins Charles vastneemt en dat gaat in tegen het protocol. "Bij ontmoetingen met leden van de koninklijke familie buigen mannen traditioneel het hoofd, vrouwen doen een lichte buiging. Een handdruk behoort ook tot de traditie", schrijft de koninklijke website. 

Ed Sheeran ging nog een stap verder en nam ook de onderarm van de prins vast, en dat mag eigenlijk niet. De zanger is zich in elk geval van geen kwaad bewust en vond de ontmoeting met prins Charles heel erg aangenaam. "Hij vroeg me of ik nog steeds zoveel platen verkocht, en ik vertelde hem dat ik de dag erop een concert in New York had. Hij stond ervan versteld dat ik na onze ontmoeting nog het vliegtuig moest nemen."

De Britse zanger kreeg de koninklijke onderscheiding voor zijn muziek en inzet voor goede doelen.

 

 

 

NIET TE MISSEN