Feestverpakking van Victoria’s Secret lijkt wel heel sterk op dat van beroemde make-upartieste

Foto: Instagram/ diet_prada

Beauty

Feestverpakking van Victoria’s Secret lijkt wel heel sterk op dat van beroemde make-upartieste

Print
Victoria's Secret lanceerde een nieuwe feestverpakking voor hun parfums, maar nu blijkt die toch wel flink wat gelijkenissen te vertonen met de verpakkingen van de beautyproducten van de beroemde make-upartieste Pat McGrath. Dat maakt een post op het Instagramaccount @diet_prada duidelijk.

De beautyproducten van make-upartieste Pat McGrath zitten verpakt in kleurrijke geschenkzakjes, gevuld met pailletten en de zakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, zoals roze, zilver of goud. Nu blijkt uit een post op het Instagramaccount @diet_prada dat de feestverpakking van Victoria's Secret voor hun parfums toch wel sterk op die van Pat McGrath lijkt.

Het is overigens niet de eerste keer dat de verpakkingen van Pat McGrath door andere merken als 'inspiratiebron' gebruikt worden. Het merk Bath & Body Works, dat deel uitmaakt van Victoria's Secret, verpakte zijn cadeausetjes eerder ook al in doorzichtige, plastieken zakjes met glitters in. De artieste reageerde zelf al op de post met "Ik hou van je @diet_prada", maar voorlopig is niet bekend of ze juridische stappen tegen de lingeriegigant zal ondernemen.

 

NIET TE MISSEN