© Pol De Wilde

Is er een barst in het huwelijk van Raymond van het Groenewoud en Sigrid Spruyt?

Er lijkt barst te zijn in het huwelijk tussen zanger Raymond van het Groenewoud (67) en gewezen journaalanker Sigrid Spruyt (53). “Ik ben verzeild in een zeer moeilijke situatie op het gebied van relaties”, laat van het Groenewoud weten in een reactie.

ehu

Sigrid Spruyt en Raymond van het Groenewoud zijn in 2009 getrouwd en hebben een latrelatie. Spruyt woont in Berchem, de zanger in Brugge. Voor van het Groenewoud is het al zijn derde huwelijk, een huwelijk waarbij iedereen overtuigd was dat hij eindelijk de ware had gevonden.

Het Laatste Nieuws beweerde woensdagochtend verschillende bronnen te hebben die bevestigen dat het rommelt in hun “sprookjeshuwelijk”. Van het Groenewoud zou zijn oog volgens de krant hebben laten vallen op een jonge vrouw die actief is in de media. Het koppel kwam als reactie met een gemeenschappelijk statement naar buiten: “Wij zijn niet uit elkaar. Of Raymond verliefd is op iemand anders? Raymond is wel vaker verliefd. Maar daar heeft niemand verder zaken mee.”

Woensdagmiddag stuurde van het Groenewoud nog een bijkomende mededeling rond als reactie op het krantenartikel. “Ik ben verzeild in een zeer moeilijke situatie op het gebied van relaties”, klinkt het daarin. “Daar wens ik verder niet over te spreken in medialand. Het zijn mijn privézaken, en niet alleen de mijne.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER