Zo probeerde Angelina Jolie haar huwelijk met Brad Pitt te redden

Foto: Isopix

Celebs

Zo probeerde Angelina Jolie haar huwelijk met Brad Pitt te redden

Print
Angelina Jolie (42) heeft in een interview met de podcast 'Awards Chatter' een boekje opengedaan over hoe ze haar huwelijk met Brad Pitt (53) heeft proberen te redden en hoe ze het uiteindelijk zag mislukken. Hoewel er al veel gezegd en geschreven is over de echtscheiding, is het een van de weinige keren dat de actrice en regisseuse zo open is over wat haar is overkomen.

Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden dat het nieuws dat Angelina Jolie en Brad Pitt zouden scheiden Hollywood op zijn grondvesten deed daveren. Ze waren tien jaar lang een koppel, waarvan 2 jaar getrouwd, en ze hebben samen 6 kinderen. Geen wonder dus dat heel wat mensen in shock waren en meteen ook de reden waarom Jolie naar eigen zeggen voor haar huwelijk heeft gevochten.

In een interview met de podcast 'Awards Chatter' geeft ze toe dat ze moeilijke tijden heeft doorstaan die hebben gewogen op hun relatie. "In die periode van tien jaar ben ik mijn moeder verloren, moest ik een dubbele borstamputatie ondergaan en toen werd ik ook nog bang dat ik eierstokkanker zou krijgen en moest ik ook daarvoor geopereerd worden. En dat allemaal naast al die andere dingen die je sowieso al meemaakt als koppel."

Samenwerken

Het veroorzaakte strubbelingen in hun relatie, maar de actrice en regisseuse probeerde haar relatie te redden op de manier dat ze elkaar hadden ontmoet, namelijk door een film te maken. De twee leerden elkaar destijds kennen op de set van 'Mr. and Mrs. Smith'. "We leerden elkaar kennen door samen te werken en we waren daar goed in", zegt ze. "Daarom wou ik graag met ons tweetjes aan de slag gaan. Ik dacht dat het een goede manier zou zijn voor ons om met elkaar te communiceren."

Zo werkten ze in 2015 nog samen aan 'By the Sea', maar hoewel die film hen volgens haar toch dichter bij elkaar heeft gebracht, was de kloof te groot geworden om nog te overbruggen. Met alle bekende gevolgen vandien. Al zouden de twee wel nog steeds hun echtscheidingspapieren nog niet hebben ondertekend.

NIET TE MISSEN