Gert Verhulst deelt steekje uit aan Koen Crucke na flater in Sportpaleis

Print
Gert Verhulst deelt steekje uit aan Koen Crucke na flater in Sportpaleis

Foto: Twitter

Honderden keren werd hij gedeeld, duizenden mensen vonden hem leuk, de foto van Koen Crucke en Jelle Cleymans backstage in het Sportpaleis. Niet zozeer omdat hij of Jelle zo mooi lachte, maar wel omwille van het wifi-wachtwoord van het Sportpaleis in de achtergrond. Crucke zelf én Gert Verhulst hebben intussen elk op hun eigen manier gereageerd op de blunder.

“Net vlak voor hij op het grote podium moet, mijne goeie vriend Jelle. Hij is adembenemend goed”, zo schreef Crucke afgelopen donderdag op Twitter. Hij had er niet bij stilgestaan dat in de achtergrond van de foto die hij zo enthousiast deelde, ook het wifi-wachtwoord van het Sportpaleis te zien was.

Voor een concertzaal waar je vaak een heel povere mobiele dataverbinding hebt, was dat voor veel fans een welgekomen geschenk. Zij hoopten al op gratis wifi wanneer ze naar de ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ gingen voor de twintigste verjaardag van Ketnet.

Maandagavond was Crucke opnieuw in het Sportpaleis voor de Ketnetconcerten en besloot hij te reageren op zijn populaire blunder. “Maandagavond Sportpladijs Deurne. ‘k Zal in het vervolg goed kijken waar ik nog een fototje maak. Sorry Sportpalijs”, luidde het op Twitter.

Gert Verhulst kon het niet laten om zelf ook nog een steek uit te delen naar Crucke toen die maandagavond in het Sportpaleis opkwam als kapper Alberto uit ‘Samson & Gert’.

MEEST RECENT