Zelfs premier Michel komt naar jaaroverzicht van Sven De Leijer

Sven De Leijer kent premier Michel al via ‘De Ideale Wereld’, toen hij hem blij mocht maken met enkele cadeaus. Foto: rr

Zelfs premier Michel komt naar jaaroverzicht van Sven De Leijer

Print

De ­‘bromance’ tussen de twee gaat al een paar jaar terug: toen Michel in 2014 een regering probeerde te vormen, overhandigde De Leijer hem voor het programma De Ideale Wereld een overlevingspakket voor ­onderhandelaars met een blikje Red Bull, een tandenborstel, een Snickers en een verse onderbroek. Toen de premier vorig jaar vader werd van een dochter, zamelde De Leijer bovendien in het parlement geld in voor een cadeau.

Goed nieuws

De premier is wellicht blij dat hij bij Sven De Leijer niet over politiek zal moeten praten: zijn talkshow Vrede op Aarde wordt een terugblik op 2017 waarin Sven het voorbije jaar zélf het goede nieuws opzocht. Hij maakt ook een overzicht van de strafste momenten van het voorbije tv-jaar, met uiteraard een stevige dosis soap uit Thuis.

Andere gasten zijn Erik Van Looy, Annelies Van Herck, Annemie Struyf, Björn Soenens, Imke Courtois, Joke Emmers, Kobe Ilsen, Koen Geens, Leen Dendievel, Lynn Van Royen, Raoul Hedebouw, Rik Torfs, Siska Schoeters, Jeroen Meus en Nafi Thiam. Een jury van BV’s onder leiding van Vlaams ­Parlementsvoorzitter Jan Peumans reikt de Vrede op Aarde-awards uit. Het programma gaat op 25 december van start op Eén.

MEEST RECENT