Moeder Elton John overleden

Print
Moeder Elton John overleden

Elton samen met zijn moeder Sheila Eileen Dwight. Foto: Photo News

De moeder van Elton John is op 92-jarige leeftijd overleden. Dat nieuws deelde de bekende Britse zanger via Instagram. Elton zegt ‘ontzettend verdrietig’ te zijn. “Ik zag haar vorige week voor het laatst en ben nu in shock. Ze was broos, maar niets wees er op dat het afscheid zo dichtbij was.”

Elton en zijn moeder Sheila Eileen Dwight hadden jarenlang ruzie, die soms openlijk werd uitgevochten in de media. De twee kregen het in 2008 aan de stok, toen Elton twee oude vrienden en medewerkers ontsloeg en zijn moeder contact met hen bleef onderhouden. Zij liet dan weer een Elton-imitator komen om haar verjaardagsfeest op te luisteren, en zei dat de ruzie was ontstaan door gestook van Elton’s man David Furnish.

Afgelopen mei besloten de twee het onverwachts toch met elkaar goed te maken, na meer dan acht jaar geen contact met elkaar te hebben gehad. Zo postte Elton een lief bericht voor zijn moeder online vanwege Moederdag. Of Elton toen al wist dat het qua gezondheid met zijn moeder de verkeerde kant uitging, is niet duidelijk. De afscheidsplechtigheid heeft in besloten kring plaats.

MEEST RECENT