Natalia neemt de bokshandschoenen op

Foto: Margo Tilborghs

Natalia neemt de bokshandschoenen op

Print

VTM gaat dit voorjaar elke week BV’s tegen elkaar laten boksen. Het gaat om een tv-programma dat gebaseerd is op Boxing Stars, de stunt op mannenzender Caz waarin Olga Leyers vorig jaar Josje Huisman bijna tot pulp sloeg. Zangeres Natalia (37) is al aan het oefenen.

Natalia is meteen een tegenstander van formaat, letterlijk en figuurlijk: ze is groot, sterk en fit. Ze bokste al eerder om fit te blijven en combineert allerlei sporten om in vorm te blijven voor haar energieke optredens.

Tegen wie Natalia zal boksen, is nog niet bekend. Misschien wordt het wel haar goede vriendin ­Nathalie Meskens, die drie maanden bij ex-wereldkampioene ­Daniëlla Somers in de leer ging om zich voor te bereiden op haar rol in de langspeelfilm Pippa.

Vijf bekende Vlamingen en één bekende Nederlandse weten al wat het is om voor een joelend publiek liters zweet te laten in een boksring: Olga Leyers, Josje ­Huisman, Guga Baúl, Bill ­Barberis, Maarten Breckx en ­Viktor Verhulst. Zij namen vorig jaar deel aan Boxing Stars, een boksgala dat bij wijze van eenmalige stunt werd georganiseerd voor de lancering van mannenzender Caz.

De uitzending van het gala, met commentaar van ex-bokser ­Freddy De Kerpel en kenner Jan Van den Berghe, was een schot in de roos: 141.000 kijkers was een fantastisch kijkcijfer voor de kersverse zender die in de plaats kwam van Acht. Bovendien was er heel wat animo rond de boksende BV’s die werden voorbereid door professionele trainers. Vooral rond Olga Leyers, die de twaalf jaar oudere Josje ­Huisman van K3 een stevig pak rammel gaf.

MEEST RECENT