Stan Van Samang deelt gouden tickets uit tijdens optredens in Sportpaleis: “10 jaar lang gratis naar mijn concerten!”

Print

10 jaar gratis naar de optredens van Stan Van Samang gaan luisteren? Het klinkt als de ultieme droom van zijn fans, maar voor twee mensen wordt dat ook werkelijkheid. Dat laat de muzikant zelf weten op zijn Facebookprofiel.

“Volgende week sta ik twee avonden op rij in het Sportpaleis en dan vieren wij tien jaar Stanneke Van Samang”, zo legt de zanger uit in een video. “Dat is geweldig gek, maar ik maak het nog gekker.” Hij wil enkelen van zijn fans immers het ultieme cadeau schenken.

Zoals in Sjakie in zijn chocoladefabriek

Stan geeft twee gouden tickets weg tijdens zijn shows in het Antwerpse Sportpaleis. Een simpel concept uit de boeken van ‘Sjakie en de Chocoladefabriek’ van Roald Dahl. De zeldzame gelukkige die de tickets wint, krijgt toegang tot iets waar anderen alleen maar van kunnen dromen. “Dit Golden Ticket heeft recht op 10 jaar bij mij op de gastenlijst te staan!”

Wie kans wil maken, moet het bericht van Stan delen (dat hieronder staat), met de bijhorende hashtag #Stan10. Nadien is het bang afwachten tijdens de liveshows in het Sportpaleis. Dan zal de zanger twee namen afroepen. Als die mensen aanwezig zijn, dan is het ticket voor hen. Die fans zullen een decennium lang gratis van zijn muziek mogen genieten. “Dit is mijn dankjewel voor de afgelopen 10 jaar aan mijn fantastisch publiek”, klinkt het nog.

Tips om te Doen!